Peter van Hout

Graffiti Artiest
‘s-Hertogenbosch

Instagram

Alkyd Studio is gevestigd in de binnenstad van Den Bosch. Peter van Hout, eigenaar en graffitikunstenaar is geboren en getogen in deze Brabantse stad. Houdend van underground muziek kwam hij vaak in aanraking met urban art. Hierdoor raakte hij in de ban en besloot de spuitbus zelf ter hand te nemen.

Zijn artiestennaam is ‘Tcha’. ‘Tcha’ staat voor Teacher. Het oorspronkelijke beroep van Peter.

In de loop van de jaren bleek graffiti niet alleen een hobby, het werd meer en meer ‘a way of life’. Alles kwam in het teken te staan van graffiti.

De liefde voor goed werk kwam al snel bovendrijven en beperkte zich niet tot maar één stijl. Veel werk wat ‘flowt’ is mooi en heeft daardoor een krachtige uitstraling. Dat is de reden waarom hij zich nooit beperkt heeft tot maar één stijl, maar alles doet wat hij tof vindt.

Allround mag de graffitistijl van Peter met zekerheid worden genoemd. Met portretten, dieren, letters en ‘characters’ zijn de meeste disciplines in huis. Daarom kan uw wens zorgvuldig op maat en uniek worden uitgewerkt. Mooi kleurgebruik zoals je dat het liefste ziet. Heb je geen idee, dan kan hij je adviseren. In alles komt de passie voor urban art naar voren.

Wil je je onderscheiden met een mooie muurschildering. Misschien wil je in je eigen zaak een mooi logo op de muur of een inspirerend schilderij op een doek. Een vette ‘piece’ op je kamer of in je tuin? Een origineel cadeau in de vorm van een schilderij voor je beste vriend, je favoriete neefje of je pasgeboren kleinkind? Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn mogelijkheden, je bent hier op het goede adres.

Graffiti werkt preventief tegen vandalisme. Gebouwen met een kleur, afbeelding van hoge kwaliteit zijn over het algemeen gevrijwaard van de snelle, minder mooie, graffiti.

Tegenwoordig is graffiti niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is steeds meer geaccepteerd, graffiti inspireert, verbindt en kleed aan.

“Het werd meer en meer a way of life”

Wil je meer informatie?